Als je je tablet in wil leveren voor geld, dan kan dat. Maar wat zijn dan de mogelijkheden en wat krijg je voor je tablet? Een tablet kun je vaak inleveren voor een goed doel. Er zijn altijd wel bedrijven te vinden die een actie hebben lopen waar je dan je tablet in kunt leveren en waar je dan een vergoeding voor terug krijgt. Als je een hele oude tablet in gaat leveren, of een vrij nieuwe iPad, zal ook de prijs mede bepalen. Soms kunnen onderdelen van toestellen gebruikt worden, of toestellen kunnen op worden geknapt. Je kunt een toestel met een barst in het scherm willen verkopen, maar dan zal je er minder voor krijgen dan wanneer je een heel toestel in gaat leveren dat je wil verkopen. Houd er dus rekening mee dat de staat van je toestel ook mee kan spelen, om vast te stellen wat je toestel waard is. Soms maakt het niet uit en zijn gewoon alle tablets welkom en krijg je er een vast bedrag voor. Reken dan niet op hoge bedragen, het gaat er dan om dat je goede doelen gaat steunen (soms lever je je tablet dan ook gratis in).

Goede doel helpen

Bij het inleveren van je tablet, kun je een goed doel steunen, namelijk je eigen portemonnee en mensen in een derde wereldland bijvoorbeeld. Mensen in een derdewereldland kunnen hierdoor voor een relatief lage prijs toch een tablet kopen. Je zou het dus ook kunnen zien als een goede daad, want je wordt er zelf ook beter van, doordat je direct geld krijgt en er gaat een deel naar een goed doel.

Zelf geld verdienen

Sommige mensen hebben er alles voor over om wat geld te verdienen. Als je dan op gaat ruimen en je komt nog wat oude toestellen tegen, dan kun je deze inleveren en bekijken wat je er aan kunt verdienen. Om de tablet en oude telefoons zomaar in de kast te laten liggen, is ook zonde. Op deze manier kun je er zelf nog wat aan verdienen en bekijken wat je nog meer hebt liggen. Je zou ook in je omgeving kunnen vragen wie er nog een (oude) tablet of telefoon heeft liggen. Veel mensen zijn ze vaak vergeten en dan kun jij deze ook inleveren voor geld.

Hoeveel krijg je voor je tablet?

Op tabletverkopen.com zijn de inkopers te vinden. Iedere inkoper biedt een andere prijs voor het toestel. Het bedrag dat je krijgt voor je tablet, hangt af van waar je je tablet in gaat leveren. Lever je hem in voor het goede doel, of wil je er echt geld mee verdienen? Is het scherm kapot? Werkt de tablet volledig? Is er een onderdeel weg? Hier kan naar gekeken worden wanneer je de waarde van je tablet op gaat vragen. De leeftijd van de tablet zal dan ook medebepalend zijn voor de prijs. Houd dat daarom goed in de gaten en bekijk wat jij kunt verdienen met jouw tablet.